MÅNGA TUMMAR!

Igår ägnade jag mig åt att ta bort tummar från mitt manus. Jag skrattade gott när jag läste min redaktörs kommentar: många tummar!
Det fanns exempelvis: mellan tummen och pekfingret, X strök tummen över..., X gjorde tummen upp, X höll upp båda tummarna osv. Många tummar blev det - men nu finns det bara fyra kvar i manuset - en på ungefär var hundrade sida kan väl inte vara för mycket? Vi får se - kanske försvinner ett par till i nästa redigeringsomgång!

För övrig så längtar jag efter att bli FRISK efter att ha vaknat 11 dagar i sträck med huvudvärk, ont i kroppen och en enorm trötthet. Jag går omkring som en zoombie och tackar nej till en massa roliga aktiviteter. Kanske är det dags att göra som Birgitta? Tanka värme?

Christina
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln