UTE BLÅSER DET SOM FAN.

Foto: Nicklas Elmrin Foto: Nicklas Elmrin

Och inne sitter jag och skriver, jobbar, suckar och stönar och belönar mig med choklad efter vissa delmål. Jo, jag skriver på nytt manus, och det innan den nya romanen (Något du inte vet att jag vet) ens finns i butik.
Vad är det för fel på mig?
Tror hela tiden att jag ska ta en paus, men pauser är tydligen inte min grej. Min tidsplan för denna nya roman är oändligt mycket längre än tidigare … men ändå. Jag är fast i träsket. Så fort jag har börjat på något nytt så kan jag inte släppa taget. Jag lever med manus och karaktärer. Måste verkligen slappna av.
Ikväll blir det massage för spända muskler i axlar och nacke. I helgen taggar jag ner och sedan blir det fokus på boksläpp. Även om det inte är lika mycket huss och ståhej runt mig som det är runt Läckberg och Häxan.
Hon har sålt 20 miljoner böcker läste jag.
Hujedamej.

Hur bär hon sig åt? Måste erkänna att jag är imponerad.
Nu är chokladen slut och manus-målet för dagen klar. En springtur i stormen lär få skallen att fungera igen.
Glöm inte att köpa min nya bok! (Något du inte vet att jag vet). Eller pocket! (Som ett brev på posten).
Tjingeling!

Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln