ÖLETIKETTER MM

I måndags lämnade jag ifrån mig manuset efter ännu en redigeringomgång med min redaktör Lena Sanfridsson. Det har varit fantastiskt roligt att få jobba med Lena. Hennes klokhet och varma humor har gett mig drivkraft till att  bearbeta och utvecklat manuset flera nivåer.

Nu ägnar jag mig åt Haverdals café & restaurang samt Stabbe Design. I veckan har jag bla jobbat med att designa öletiketter - så roligt!

För övrigt så är jag inne på min tredje sjukvecka med en förkylning från Hell - ont i öronen, huvudvärk, snuva och trötthet - ska jag aldrig bli frisk?

Planerar också mina föreläsningar under skrivarkursen i Tolox i maj tillsammans med Birgitta. Kanske ska deltagarna få gestalta en förklyld person - jag själv skulle kunna använda ungefär tjugo (tätskrivna) sidor till det... 
 
Men i kväll ska jag dricka bubbel - kanske rensar det rören ;-)

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln