ÖLETIKETTER MM

I måndags lämnade jag ifrån mig manuset efter ännu en redigeringomgång med min redaktör Lena Sanfridsson. Det har varit fantastiskt roligt att få jobba med Lena. Hennes klokhet och varma humor har gett mig drivkraft till att  bearbeta och utvecklat manuset flera nivåer.

Nu ägnar jag mig åt Haverdals café & restaurang samt Stabbe Design. I veckan har jag bla jobbat med att designa öletiketter - så roligt!

För övrigt så är jag inne på min tredje sjukvecka med en förkylning från Hell - ont i öronen, huvudvärk, snuva och trötthet - ska jag aldrig bli frisk?

Planerar också mina föreläsningar under skrivarkursen i Tolox i maj tillsammans med Birgitta. Kanske ska deltagarna få gestalta en förklyld person - jag själv skulle kunna använda ungefär tjugo (tätskrivna) sidor till det... 
 
Men i kväll ska jag dricka bubbel - kanske rensar det rören ;-)

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annelie Högberg Eriksson » NÅDASTÖTEN den 16 FEBRUARI:  ”Ett mästerverk igen av dej! Du är duktig att få en att tro man vet slutet innan ..”

  • Susanna » 3 nya lagom vanor:  ”Nämen så bra ! Du kommer att vara i trakterna flera gånger i veckan :-) ”

  • Helene » 3 nya lagom vanor:  ”Visst är meditation beroendeframkallande! Synd bara att man inte kan förklara de..”

  • Pia » Oj - DET BRINNER!:  ”Men herre Gud så otäckt , stackars dig! Tur att du inte kom till skada det är än..”

  • Lotta » Oj - DET BRINNER!:  ”Usch, tur att det inte blev värreBrand är verkligen något man inte vill vara med..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln