ÖLETIKETTER MM

I måndags lämnade jag ifrån mig manuset efter ännu en redigeringomgång med min redaktör Lena Sanfridsson. Det har varit fantastiskt roligt att få jobba med Lena. Hennes klokhet och varma humor har gett mig drivkraft till att  bearbeta och utvecklat manuset flera nivåer.

Nu ägnar jag mig åt Haverdals café & restaurang samt Stabbe Design. I veckan har jag bla jobbat med att designa öletiketter - så roligt!

För övrigt så är jag inne på min tredje sjukvecka med en förkylning från Hell - ont i öronen, huvudvärk, snuva och trötthet - ska jag aldrig bli frisk?

Planerar också mina föreläsningar under skrivarkursen i Tolox i maj tillsammans med Birgitta. Kanske ska deltagarna få gestalta en förklyld person - jag själv skulle kunna använda ungefär tjugo (tätskrivna) sidor till det... 
 
Men i kväll ska jag dricka bubbel - kanske rensar det rören ;-)

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Håkan » STORYTEL INTE BARA LJUD:  ”Framåt bolag det... https://www.avanza.se/placera/telegram/2017/09/19/storytel-s..”

  • Anna Helgesson » ATT TÄNKA LÅNGA TANKAR:  ”Så viktigt! Hade digital detox hela juli och nästan hela augusti. Tog bort faceb..”

  • Marie » SKRIVVECKA 3 - EN FEMTEDEL KLAR:  ”Bra jobbat! Följer inläggen å försöker hinna med ;) 3500ord i veckan är mitt mål”

  • Lotta » JAG ÄR HELT ENSAM:  ”Å så spännande lika mycket som du älskar processen att skriva älskar jsg den sam..”

  • Pia » JAG ÄR HELT ENSAM:  ”Gullig hund. Väntar till Maj månad spännande”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln