NUMMER 10 PÅ TOPP 100-LISTAN!

Topp 100 -listan på Adlibris Topp 100 -listan på Adlibris

Nummer 10 på Topp 100 listan!
Sedärja. Vaknade upp i morse med en underlig känsla. Idag är det release för min nya roman Något du inte vet att jag vet. (Har någon missat det, haha). Innan jag reser mig ur sängen bläddrar jag förstrött på Adlibris försäljnings-topplistor ... Och till min glädje: där finns jag. Redan första dagen! Som 10 bäst säljande av alla skönlitteratur, kokböcker, barnböcker eller vad det nu kan vara. Reser mig yrvaket och tänker genast att det måste ha blivit något fel.
Men nej. Det står faktiskt så. Just nu är det så. Idag är det så. Och varför inte bara vara glad och njuta av stunden?
Jag valde den här gången att inte ha en allmän bokrelease. Men idag är det faktiskt officiellt släpp. Idag finns boken i handeln. Och idag är jag tionde bäst säljande. I varje fall på Adlibris.
Det ska firas.
Med skumpa.
Heja mig! (Idag skiter jag i Jante.)
Klicka här för länk till Adlibris för att köpa Något du inte vet att jag vet.

Birgitta (en glad person idag!!)
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln