JULKRANS OCH PÅSKPSYKOPATER PRYDER VÅRT HEM

"Har ni några påsktraditioner?" frågade Lizelotte mig i fredags.

"Japp, två stycken och båda handlar om påskpynt", svarade jag och berättade om psykopatsamlingen som vi vårdar ömt och som har en hedersplats under påsken - dvs vår samling av påskkycklingar som våra barn och min systerson har tillverkat till oss, och överlämnat med stor kärlek och stolthet. 

Det andra påskpyntet är en krans som vi hänger på ytterdörren var je påsk. Från början var det en julkrans som blev hängande lite för länge... typ fram till påsk och fru LL - vår granne snett mittemot och hennes dotter bestämde sig för att göra något åt saken - dvs slippa se den fula julkransen - så de pimpade den - och vips - se så fin den är! Givetvis vårdar vi den ömt precis som psykopatkycklingarna och varje år hänger vi ut kransen på vår ytterdörr för alla förbipasserandes beundran!

För övrigt känns det som om jag kan skönja ljuset i tunneln (inte det som man ser när man har nära-döden-upplevelser). Sedan i måndags använder jag kortisonnässpray och hals- och öronvärken är borta och huvudvärken har minskat betydligt (bihåleinflammation). Jag känner mig fortfarande som en zoombie - jag är inne på fjärde sjukveckan - och är innerligt trött på att vara just trött!

Men nu ska jag fira påsk med släkt och vänner - det är också en tradition som jag inte vill vara utan!

Glad Påsk på er!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annelie Högberg Eriksson » NÅDASTÖTEN den 16 FEBRUARI:  ”Ett mästerverk igen av dej! Du är duktig att få en att tro man vet slutet innan ..”

  • Susanna » 3 nya lagom vanor:  ”Nämen så bra ! Du kommer att vara i trakterna flera gånger i veckan :-) ”

  • Helene » 3 nya lagom vanor:  ”Visst är meditation beroendeframkallande! Synd bara att man inte kan förklara de..”

  • Pia » Oj - DET BRINNER!:  ”Men herre Gud så otäckt , stackars dig! Tur att du inte kom till skada det är än..”

  • Lotta » Oj - DET BRINNER!:  ”Usch, tur att det inte blev värreBrand är verkligen något man inte vill vara med..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln