REDAKTÖR NR 2 & BOKTIPS

I går var jag i Stockholm och besökte mitt förlag och träffade bl a Lisa Sorgenfrei som har tagit över som redaktör nr två på mitt manus NÅDASTÖTEN. Vi inledde med en riktig "golunch" på Sixten & Frans och sedan gick vi igenom manuset. Nu är det på en nivå där vi till och med satt och vände och vred på enstaka ord!  Så härligt och vilken skön känsla att ha kommit så långt - nu ska jag "bara" göra de där sista ändringarna ...

Lisa skickade dessutom med mig en hel kasse med böcker hem. Vilken lycka för en bokslukerska som mig :-) 
Överst i läshögen på mitt nattygsbord ligger nu Karin Slaughters båda senaste böcker! 

Och ni som inte har läst något av Karin Slaughter ännu - gör det! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Pia » VAD HÄNDER??:  ”Bra att det kommer nya böcker av dig,saknar dina härliga böcker ”

  • Mats Hansson » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

  • Mats Hansdon » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln