EN GRAVIDITET ÄR PÅ G

Var är vinet?? Var är vinet??

Fredagkväll. Jag sitter ensam med min dator och ett glas vin.
Hörde ni?
Fredagkväll. Ensam. Jag??

Men vet ni vad? Det är självvalt. Jag älskar ensamheten. Ja, inte alltid såklart. Men periodvis. Nu har jag varit helt själv sedan i måndags. Så många planer jag hade för veckan, sociala sådana, men jag hoppade över varenda en. För att jag ville.
Bästa läsare. Jag har kommit in i en ny, självvald koma. En koma med ett nytt manus. En ny pappersgraviditet. Så småningom min nya pappersbebis. Så strunt samma om det är helg eller inte. Mannen i mitt liv är bortrest en vecka och jag har tillfälligt gift mig med bland det mest spännande som finns: manus.
Det håller på att ta form. En tredjedel (cirka) är klart. Eller klart…? Nerskrivet i varje fall. Inte illa. Jag läser det jag skrivit och tänker … kommer ni att känna igen det här? Är detta en Bergin-bok?
Men strunt samma.
Jag älskar nya utmaningar.
Det här är en sådan.

Och då är en fredagkväll med bara jag och mitt manus just en sådan där underbar kväll.
Så trevlig helg, ni alla härliga läsare!
 
Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annelie Högberg Eriksson » NÅDASTÖTEN den 16 FEBRUARI:  ”Ett mästerverk igen av dej! Du är duktig att få en att tro man vet slutet innan ..”

  • Susanna » 3 nya lagom vanor:  ”Nämen så bra ! Du kommer att vara i trakterna flera gånger i veckan :-) ”

  • Helene » 3 nya lagom vanor:  ”Visst är meditation beroendeframkallande! Synd bara att man inte kan förklara de..”

  • Pia » Oj - DET BRINNER!:  ”Men herre Gud så otäckt , stackars dig! Tur att du inte kom till skada det är än..”

  • Lotta » Oj - DET BRINNER!:  ”Usch, tur att det inte blev värreBrand är verkligen något man inte vill vara med..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln