ÖLETIKETTER

Det är en hel vetenskap att följa livsmedelsverkets branchriktlinjer för hur en öletikett ska utformas och vad den måste innehålla för information, bara så ni vet!

Under den tid vi har haft Haverdal café & restaurang har jag lärt mig att det finns regler och krävs tillstånd för ALLT - det gäller bara att vara tillräckligt ihärdig och envis så löser man de adminstrativa bitarna. Ungefär samma egenskaper man behöver ha för att vara författare...

På bilden ser ni prototyper för öletiketter som ännu saknar livsmedelsverktes kravmärkningar.

Jag väljer just nu mellan dödskalle-etiketten för HARPLINGE ALE eller kärve-etiketten, vilken är Harplinge vapen. 

En HAVERDAL PILSNER kändes självklar att ha på restaurangen i sommar eftersom restaurangen ligger just i vårt älskade Haverdal. HARPLINGE ALE - känns också som en självklarhet eftersom Haverdal en gång i tiden ingick i Harplingen kommun och att jag är bördig därifrån!

Kom och hälsa på oss i sommar och provsmaka!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln