BOKHANDELSBESÖK

I går och i förrgår besökte jag bokhandlare i Göteborg med omnejd - Akademibokhandlare, Pocketshop, Bengans och Lohrs Pocket Medmera. 15 butiker blev det allt som allt och det var så roligt så jag kunde fortsatt runt om i landet på en Eriksrunda med mitt sälj- och presentationsmaterial för jag fick en så härlig respons: " Åh, vi pratade senast häromdagen om dig och om du inte skulle komma med någon ny deckare" och "Om du visste hur ofta folk kommer in och frågar efter dina deckare" och "Då ska jag beställa och så bokar vi direkt en författarkväll med dig (14 sept på Lohrs)" och "Jaha, vad trevlig en Göteborgsdeckare den ska vi självklart ta in" och " Tänk att du äntligen har skrivit en ny- det var på tiden"

Ibland behöver man lite självkänslaboost och det fick jag verkligen - nu ska jag göra en allra sista slutgenomläsning och kanske någon liten redigering av Nådastöten sedan ska jag lämna manuset ifrån mig...

Christina


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln