PREMIÄR & GLAD SOMMAR

VILKEN PREMIÄR OCH KICK-OFF PÅ SOMMAREN!

Vi slog upp dörrarna till Haverdal café & restaurang på midsommardagen - solen sken och det kom hundratals personer som ville testa vår nya minigolfbana, äta vår goda grillbuffé och testa de övriga nyheterna på menyn. 

Som vi förberett , som vi jobbat...  då blir det extra roligt när också gästerna som kommer blir nöjda och trivs!

Dessutom så har vi den stora glädjen att  ha världens gladaste och bästa personal som jobbar hos oss! Vilket fantastiskt gäng! På bilden ser ni några av dem. Själv ska jag bara ha en passiv roll i sommar på restaurangen och på Stabbe Design  - så jag ska sola, bada, återhämta mig och livsnjuta...

Jag önskar er alla en RIKTIGT GLAD SOMMAR!


Christina
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln