VILKET VACKERT LAND 

Idag gick flyttlasset från Haverdal, där jag tillbringat hela sommaren, tillbaka till Göteborg. Som alltid så drog vi ut på det i det längsta - solen sken, det var vindstilla, vi tog ett kvällsbad, grillade och slutligen fyllde vi bilarna till bristningsgränsen med väskor, datorer, cycklar och mat och körde hemåt i ett underbart vackert sommarsverige. Så många gånger i sommar har jag just slagits av den tanken - vilket otroligt vackert land jag lever i - vilken natur vi har - ett levande landskap med kor, får och andra betande djur. Det är inte ovanligt att se vilt som råddjur, räv, fasan, hare eller älg. Vi har massor av badsjöar och långa sandstränder mot havet som omger en stor del av vårt land. Vi har allemansrätt - som är så unik och som ger oss både möjlighet och rättighet att plocka svamp och bär i alla skogar.

Låt oss stanna upp och njuta - tids nog kommer mörkret och kylan, blommorna vissnar ner och klimatet och miljön börjar passa en deckarförfattare som mig ...

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annelie Högberg Eriksson » NÅDASTÖTEN den 16 FEBRUARI:  ”Ett mästerverk igen av dej! Du är duktig att få en att tro man vet slutet innan ..”

  • Susanna » 3 nya lagom vanor:  ”Nämen så bra ! Du kommer att vara i trakterna flera gånger i veckan :-) ”

  • Helene » 3 nya lagom vanor:  ”Visst är meditation beroendeframkallande! Synd bara att man inte kan förklara de..”

  • Pia » Oj - DET BRINNER!:  ”Men herre Gud så otäckt , stackars dig! Tur att du inte kom till skada det är än..”

  • Lotta » Oj - DET BRINNER!:  ”Usch, tur att det inte blev värreBrand är verkligen något man inte vill vara med..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln