EN SPÄNNANDE HÖST

Haverdals sanddynor för två år sedan. Det var då det började. Haverdals sanddynor för två år sedan. Det var då det började.

Facebook har ju en vana att vilja påminna om sådant som hände för ett eller flera år sedan. Ofta ler jag och tänker ”Ja, just det ja. Det var då det.” Sällan publicerar jag. Det blir så förvirrande för den som ser inlägget. Nu eller då? Och så måste man förklara.
Dessa sista dagar har jag vid mer än ett tillfälle fått bilder av Facebook som påminner mig om vad som hände för två år sedan. Ja, vad hände då?
Bland annat … Christina, Lizelotte och jag landsatte Ketchup of the day. En blogg av oss tre som uppkom ur en vänskap och en lust att göra något tillsammans. Vi älskar alla att skriva och varför inte en blogg? Eventuellt kryddat med några event på vägen. Så fick det bli.
Nu har det gått två år och många undrar hur det går. Jodå, tack bra. Vi har kontinuerliga träffar där vi alltid babblar med bubbel. Mellan det skriver vi om det som faller oss in och som står oss varmt om hjärtat. Vi har försökt utveckla och förbättra bloggen. Vi har haft några mycket lyckade och välbesökta event. Vi ökar hela tiden våra följare. Men framförallt – vi har roligt tillsmammans.
Nu drar vi igång igen efter ett kort sommaruppehåll. Vi kommer köra på med bloggandet mellan manusskrivande, mässor och event. Och ett alldeles eget Ketchup-event kommer att gå av stapeln i oktober. Vi är taggade efter ledighet, badande, sol och lek, vänner, grillkvällar och lata dagar. (Hmmmm, inte så himla lata kanske.)
Och för egen del är min självvalda semester helt slut. Nu är det djupdykning i manusarbete innan leverans av nytt råmanus till förlaget i december. Och massor av saker står på schemat framöver. Låter det spännande? Det är bara förnamnet.
Så häng med. Så får ni veta.

 
Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln