Höstens friska hy

Liite sommarkänsla kvar på väg hem första jobbdagen... Liite sommarkänsla kvar på väg hem första jobbdagen...

Idag har det dragit igång på riktigt. Och jag njuter faktiskt av att få plocka fram city-sakerna igen. Handväskan, en struken skjorta, skor med klack. Lite härligt är det. Hitta nerven, hålla fokus.

Friska målsättningar, ogrusade planer och lagom luftig mötesagenda. Och! Jag ska träna yoga, gå på gymmet, sova ordentligt, skriva noveller, läsa franska…. Ett inlägg på LinkedIn idag fick mig att dock att stanna upp; ”Jag vill inte stressa någon. Men när denna vecka nått sitt slut har 10 procent av "höstterminen" gått.”

Tja någon plan lär grusas och man kan inte kan toppa på allt men ingenting hindrar ju oss från att försöka

Ett är då säkert: På Ketchup drar vi igång för säsongen och i veckan planerar vi detaljerna för höstens event – mer om detta och en inbjudan snart. High Five! / Lizelotte

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Pia » VAD HÄNDER??:  ”Bra att det kommer nya böcker av dig,saknar dina härliga böcker ”

  • Mats Hansson » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

  • Mats Hansdon » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln