MÅNADENS BOK I FEELGOOD-GRUPP

Just nu är min roman "Något du inte vet att jag vet" månadens bok i en bokcirkel som finns på nätet och som går under namnet Feelgoodfredag, så med andra ord, var du än befinner dig i världen så kan du vara med! Dels kan man gå med i en facebookgrupp som heter Feelgoodfredag (klicka här och bli med!) eller så kan man signa upp sig på feelgood-brevet (klicka här) på Sofia Yméns hemsida för att vara en del av varje månadens bok. Eller så går du med i båda alternativen – för säkerhets skull.
En sådan bra idé! Inte bara för att det råkar vara jag som är månadens bok, hehe, utan tänk så smart att i dessa stressiga tider ha möjlighet att diskutera böcker med andra utan att nödvändigtvis träffas in real life. Och få finfina tips dessutom.
Häng med du också. Har du inte läst min "Något du inte vet att jag vet" ännu så passa på. Nästa månad är det en ny, utvald roman. Så genialt!
September-kram till er alla!

Birgitta

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln