TOMTENS TIPS! KÖP MINA HÅRDA KLAPPAR!

En av mina sju alster! En av mina sju alster!

Fyra dagar kvar till jul. Det är nu den där riktiga stressen börjar inta hela kroppssystemet, det är nu man inser att man inte kan skjuta upp saker längre, det är nu man GÅR BANANAS för nu är det faktiskt jul. Och det vill säga en hel del.
Julmat som ska planeras, inköpas och tillagas, julklappar som man inte ens har en aning om vad man letar efter, städa ska man göra och den där granen som måste kläs. Listor i det oändliga, släkten som ska komma, alla andra sociala evenemang som ska klämmas in, jobba som vanligt (dream on) och rimma och slå in och krulla snören. Äta julbord som inte ens är särskilt gott, alla blir för proppmätta och vågen slår volter.
Låter det som om jag inte gillar julen?
Fel i så fall. Jag älskar jul.
Men … det som jag älskar mest är att bara få vara tillsammans med dem jag håller av i skenet av alla fina julljus och med god mat som vi har valt långt bort från alla skinkor och prinskorvar. Att ta promenader, elda brasa och prata och bara vara.
Jag tror de flesta kan skriva under på det.
Och ni som fortfarande irrar runt där ute och letar klappar att lägga under granen (jag vet att ni är många), vill jag tipsa om mina härliga böcker SOM ETT BREV PÅ POSTEN och NÅGOT DU INTE VET ATT JAG VET. Eller någon av de OEMOTSTÅNDLIGA Anna Holm böckerna. Finns i inbundet och i pocket.
Hårda klappar äger.

Birgitta
Länk till Adlibris finns här om du SKYNDAR DIG!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln