2018 NU KÖR VI!

I dag börjar mitt arbetsår 2018. Från den 21 december förra året och fram till nu har jag varit "ledig". Över jul och nyår var jag i Sydafrika tillsammans med maken och våra tre barn. En kväll satt vi och pratade om vad som hade varit höjdpunkterna under 2017. Ju mer vi pratade desto fler saker kom vi alla på. Så mycket roligt vi har haft och så mycket det fanns att vara tacksam för i våra liv. Vi pratade också om vad vi såg fram emot 2018. En av de saker jag ser fram emot är att Nådastöten, del 5 i deckarserien om Ingrid Bergman kommer ut - det är givetvis en skräckblandad känsla - hur kommer den att tas emot? Snart vet jag :-)

För att skapa inre energi så har jag städat, röjt och slängt, i källare och garderober, skåp och lådor. För mig är det befriande, det känns lättare att andas och nya idéer får plats. 

NU KÖR VI - MÅ 2018 BLI VÅRT BÄSTA ÅR!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln