SLASKJOBBET 1:A PÅ NEXTORY

En "bra" titel betyder väldigt mycket. En bra titel kittlar fantasin och väcker nyfikenhet. Slaskjobbet som släpptes i ny remastrad ljudboksversion i veckan är den titel som jag tycker bäst om av mina deckare, kanske för att jag vet vad den handlar om och att jag lade en hel del tid på research innan och under tiden jag skrev den och det jag läste då berörde mig väldigt mycket! När jag sedan kom på/hittade titeln kändes den som klockren!

Jag antar att det är fler än jag som gillar titeln och förhoppningsvis boken eftersom Slaskjobbet ligger på 1:a plats hos Nextorys lista på Deckare & spänning - Deckare & kriminalromaner!

Tänk, det finns alltid något att fira varje dag!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln