FILMFESTIVALEN 2018 ÄR IGÅNG!

Den årliga filmfestivalen i Göteborg innebär inte bara möjligheten att se mängder av film utan också att kunna gå på föreläsningar med de bästa i branschen. Själv passade jag på att gå på Zara Waldebäcks TEMATS BETYDELSE I MANUSPROCESSEN. Oj, så mycket matnyttig påminnelse om vad man bör tänka på när man arbetar med sitt manus, hur man arbetar för att inte köra fast och inte minst hur viktigt det är med SLUTET av manuset. Jag vet själv hur många böcker jag har slutat läsa när det inte är många sidor kvar för jag är uttråkad eller det blir för "ihoprafsat och rumphugget". Och visst blir man nästan förbannad om det är ett sådant slut i en film!!! 
På bilden ser ni mig tillsammans med Petra Revenue, regissör, manusförfattare, dramturg mm som även var min handledare när jag läste på på Alma Manusförfattarutbildning (Manus för Film & Dramaserie). Petra Revenue är fantastiskt rolig att jobba med och om jag någonsin skulle skriva ett manus ihop med en annan författare så står Petra högst upp på listan!

Ha en fin dag!

Christina 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln