DU KOMMER INTE UNDAN - MEN IBLAND FÖRSÖKER JAG

Du kommer inte undan ... Bok nr 3 i serien om kriminalkommissarie Ingrid Bergman i nymastrad version. Du kommer inte undan ... Bok nr 3 i serien om kriminalkommissarie Ingrid Bergman i nymastrad version.

Ofta i sociala sammanhang när man träffar nya människor så får man nästan alltid frågan: Och vad jobbar du med då?  

Ibland har jag inte lust att svara författare för jag vet vilken följdfrågan blir: Jasså, borde jag känna till dig? Samtidigt granskas man lite upp och ner.

Den självklara följdfrågan som sedan kommer är: Hur många böcker har du skrivit

Efter det så kommer nästa standardfråga: Jaha, man leva på det ? 

Ibland är det lättare att säga: Jag är arbetslös på den första frågan - jag lovar det blir defintivt inga följdfrågor på det svaret. Inte om man säger att man är projektadministratör heller och man kan nästan dra till med vilket yrke som helst utan att någon säger: Jaha, kan man leva på det ?

Men ibland så händer det att någon säger: Va? Wow! Är det du som är Christina Larsson? Jag har läst ALLA dina böcker!  De är så bra! 

Förövrigt ligger Du kommer inte undan ... 1:a på Nextory - Deckare & spänning - Deckare & kriminalromaner. 5:a på Storytels topplista för deckare och mest lästa eböcker senaste veckan samt 8:a på Storytels topplista för deckare och ljudböcker.

Ha en fin dag! Utanför mitt fönster skiner solen idag!

Christina 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln