FÅR JAG PRESENTERA: HOLLÄNDARN!

HOLLÄNDARN ...
Bara älskar titeln och nu är även omslaget officiellt och du kan bevaka den på nätbokhandeln Adlibris och Bokus. (Bara att klicka på länken så kan du dessutom läsa vad den handlar om). Känns galet roligt och spännande. Ett genre-byte men ändå hoppas jag att alla ni som är mina trogna läsare ska känna igen sig. Och visst är omslaget bara sådär JÄTTESNYGGT?
Och nu händer det mycket. PR-maskineriet för Holländarn är i full gång, pressfotografering på måndag, ljudboksgalan där jag är nominerad för bästa ljudbok är om två veckor, mina äldre böcker är till salu för galet lågt rea-pris, boksläpp i maj, än så länge hemligt deltagande i stort projekt i augusti … osv. För att inte tala om Christina Larssons och min skrivarkurs i maj som är fullbokad och min nya roman som jag skriver på för fullt och som kommer nästa vår.
Och så lite hemlisar då, men det håller jag för mig själv tills vidare för annars är det ju inte längre några hemlisar :-) 
Men just nu … in och köp rea-böcker och in och boka Holländarn. Man vet aldrig, upplagorna kan ju ta slut!
Hasta la vista!

Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln