HAVERDAL 2018 - LÅNGA LISTOR

I helgen har vi suttit och planerat sommaren 2018 för Haverdals café & restaurang samt Stabbe Design. Listorna är meterlånga (känns det som) med att som ska planeras - allt från nyheter på menyn till ett drinksortiment till aktiviteter som Quiz, fotbolls-VM, Happy hour, Haverdalsmästerskapen i minigolf och den årliga invigningen. Högst upp på vår önskelista står STRÅLANDE SOL OCH VÄRME! Det är inte lika roligt att planera hur man tacklar blåsiga stormbyar och horisontella regnoväder som vi hade i början av förra sommaren men vi gör vad vi kan!

Det härliga med att planera sommaraktiviteter är att man nästan kan känna värmen av solstrålar, känslan av sand mellan tårna, doften av grillning och alla roliga möten med vänner och bekanta!

Nu börjar nedräkningen!

Christina

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln