VAR ÄR ANNA HOLM?

Finns inte längre ... Finns inte längre ...

Det är väl ingen som har missat att det är bokrea? I mitt flöde handlar det mest om det för tillfället. Alla boknördar som passar på att fynda massor av böcker till fantastiska priser. Även alla mina böcker finns där såklart. Trodde jag. För döm om min förvåning när jag ser att mina senaste tre inbundna böcker står på rea-hyllan, men inte Ett oemotståndligt förslag och En oemotståndlig affär. Upprört ringer jag mitt förlag och surar att DE INTE ENS FINNS FÖR ORDINARIE PRIS. Vad blev svaret? Jo, de är slutsålda sedan länge. Gone. Finito. Non existence.
Så är det. Plötsligt så tar böcker slut, men sura inte för det. Man kan fortfarande köpa pocket (och när de tar slut trycks det nya), och streama ljud och ebok går alltid bra.
Så vad vill jag säga med detta? Jo, passa på att rea-fynda innan även "Som ett brev på posten", "Något du inte vet att jag vet" eller "Ett oemotståndligt begär" också tar slut. Först till kvarn … Klicka på länken här – så enkelt!
I Sverige snöar det så mycket så att ni knappt kan ta er fram har jag hört. Här i Spanien regnar det tropiska skyfall och vår trädgård ligger just nu under vatten. Så kan det vara!
Så ta hand om er, vare sig ni är insnöade eller dränkta!

Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln