HOLLÄNDARN HAR FLUGIT SIN KOS ...

Fotograf: Agata Jensen Fotograf: Agata Jensen

Idag vill jag egentligen bara önska alla en riktigt glad påsk! Själv befinner jag mig i Sverige och ska i helgen ta ner träd på tomten, kratta, elda, umgås med familj och vänner och såklart … äta massor av god mat och dricka gott vin! Jag ska stänga locket till min dator, inte skriva, inte jobba, bara vara ledig och lättjefull!
Och ... en stor och viktig sak har hänt mig i veckan. Jag har läst igenom HOLLÄNDARN för sista gången, den har gått till tryck och nu är det bara att hålla alla tummar och tår att ni läsare kommer att älska denna roman lika mycket som jag gör. Notera i almanackan: 15 maj! Akademibokhandeln har dubblat volymen sedan min förra bok och den har blivit väl mottagen av bokbranschen redan på införsäljningsstadiet, vilket jag hoppas bådar gott.
Så med nytt manus i datorn, och HOLLÄNDARN som flugit till tryckeriet så stänger jag min arbetsverkstad för den här veckan.
Glad påsk till alla er underbara läsare!


Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln