DET ÄR MYCKET NU ...

Det är så mycket på gång!

Det är ett intensivt jobb och många förberedelser inför allt som är på gång. Just nu redigerar jag två manus och sitter som fastnitad vid datorn från tidig morgon till sen kväll. Båda har dessutom kort deadline och är väldigt mentalt krävande - jag vill ju ta alla chanser att förbättra manusen och förhoppningsvis ska inga "grodor" slinka med i texten. 

Jag ser verkligen fram emot den fullbokade skrivarkursen i Tolox den 9-12 maj som jag håller tillsammans med Birgitta Bergin. Vi hade så otroligt roligt under förra kursen vi höll ihop. Extra roligt är det att vi båda har boksläpp den 15 maj och gemensam releasefest! 

Igår fick jag lyssna på en halvtimme av Nådastöten i Colorized Audio - jag blev helt fast, det är så spännande och fascinerande att lyssna på så att man inte vill sluta - snart kommer ni också att få lyssna och det ska bli så roligt att höra vad alla tycker!

Slutligen så kanjag berätta att Nådastöten ligger på en 4:e plats på Storytels deckar topplista och samtliga fem av mina deckare har fortfarande topp-femton-placering! Det har sett ut så i två och en halv månad nu!

Ha en riktigt härlig långhelg!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln