NU KÖR VI!

Christina och jag är laddade inför årets skrivarkurs som vi har i soliga bergsbyn Tolox Christina och jag är laddade inför årets skrivarkurs som vi har i soliga bergsbyn Tolox

Väskan är snart packad och alla mappar ligger snyggt ihopbuntade i en kartong. Mina tankar kretsar just nu mest kring författande och alla dess vedermödor. Snart är det dags.
Imorgon kör Christina Larsson och jag vår skrivarkurs i fantastiska bergsbyn Tolox, en timmes bilresa från Malaga. Fyra härliga dagar. Förra året var första gången, i år är det andra, med andra ord: en tradition. Och med fullbokad kurs och deltagare på kö till nästa år så känns det självklart att fortsätta.
Men mitt i allt så börjar det på allvar att närma sig mitt boksläpp av HOLLÄNDARN. Maskineriet har redan startat och idag är det precis en vecka kvar. Direkt efter kursen bär det av till Sverige och all PR.
Men det finaste av allt idag: Min yngsta son fyller år. 27 år av mamma-lycka. DET toppar allt.

Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln