HOLLÄNDARN VINNER MARK

Så mycket som händer just nu! Och det är därför som jag inte hinner blogga … Skrivarkurs i Spanien och boksläppet på HOLLÄNDARN har tagit precis all min tid och all min energi. Och jag är rusig hela tiden av hur roligt allt är och hur bra allt blir.
Mottagandet av HOLLÄNDARN har varit fantastiskt. Första recensionen stod BTJ för och det var glädjande. ”Hennes senaste roman, Holländarn, är en varm, sorgsen och varsamt skriven berättelse som bygger på en sann historia. Likt en tunn film vilar en känsla av sorg över att livet inte blev som man tänkt.” (Utdrag ur BTJ-häftet nr 13, 2018. Lektör Kajsa Banck).
Jag har varit runt och pratat om min bok på flera ställen, varit i olika radio-intervjuer och i Aftonbladet söndagsbilaga. Blivit intervjuad för media, ännu ej publicerat. Gladdes åt topp-placering (nr 5) på Adlibris Topp 100-lista dagen efter släpp. Mycket finns planerat framöver och jag flyter med för än så länge har HOLLÄNDARN bara funnits ute i en vecka.
Nu hoppas jag att även DU hittar ditt exemplar av min nya roman. Du kan köpa den hos alla bokhandlare eller klicka hem den på till exempel www.adlibris.se. Eller så kontaktar du mig direkt och köper ett signerat exemplar.
Och i augusti kommer ljudboken inläst av bästa Maria Lyckow.
Möjligheterna är oändliga! Och jag är stolt och glad.

Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln