KETCHUPOFTHEDAY BYGGER UT!

Nu hoppas vi hela vägen till Instagram! Nu hoppas vi hela vägen till Instagram!

Så kom då dagen när vi – Lizelotte, Christina och jag – bestämde oss för att gå ett steg längre i vårt Ketchupoftheday-liv. Vi kände att vi behövde mer space, helt enkelt. Ketchup-bloggen på en traditionell hemsida kändes plötsligt för trång, vi upplevde att vi hade fått växtvärk. Vi ville BREDA UT OSS MER! Svara på era kommentarer snabbare. Göra inlägg mer spontant. Få igång en mer levande kommunikation.
Sagt och gjort. Vi startade ett Instagram-konto och därmed växte vi på några sekunder. Se det som ett gästhus till huvudbyggnaden. Bloggen finns kvar, men där skriver vi inlägg av längre karaktär de gånger vi vill breda ut oss och förmedla något mer än bara stunden. Instagram-kontot blir vår gäststuga. Där ska det vara fullt av liv och rörelse, korta inlägg och bilder som bjuder på det mesta i vår feelgood-tillvaro. Nåja, feelgood … Christinas alla mord får väl representera den lite mörkare sidan i vårt Ketchup-hus, hehe.
Hur som helst! Mitt i boksläpp och allas våra hektiska liv, så gick startskottet för nyblivna ketchup_day igår på vårt vårmingel på evanette i Göteborg. En för övrigt fantastisk kväll med många sköna tjejer och ett bord fullt av godsaker och bubbel. Precis som det ska vara när det handlar om Ketchupoftheday!
Så nu kör vi! Rappa på och gå in och följ oss på ketchup_day.
Vi ses där!

 
Birgitta, Christina och Lizelotte
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln