ANN-BRITTS RELEASEFEST FÅR VÄNTA!

Tillsammans med Lena Pilborg Tre Böcker Förlag
Tillsammans med Lena Pilborg Tre Böcker Förlag

Releasefesten för Ta ingen skit, Ann-Britt får vänta för jag vill fira live! 

Fotot är ifrån min första releasefest 2007 när jag skrivit 5:e Moseboken om kriminalkommissaire Ingrid Bergman. Då hade jag ingen aning om att det skulle bli många fler boksläppsfester och jag tänkte att det är bäst att fira ordentligt eftersom det kanske är den enda boken jag kommer att släppa i mitt liv. Men så blev det inte … Ta ingen skit, Ann-Britt är otroligt nog min tolfte bok och jag har haft releasefester vid vartenda boksläpp. 
Alla som känner mig har hört mig tala om Ann-Britt i många år och nu är hon ÄNTLIGEN här! Ann-Britt var en bifigur i en av mina andra böcker och jag fick sådan sympati för henne att jag bestämde mig för att hon skulle få sin historia nedskriven.  Personligen älskar jag Ann-Britt, hennes inställning till livet. Jag tror att det bor en Ann-Britt i oss alla. För visst vill vi att livet ska vara rättvist, att man ska belönas för sin godhet, att man ska vara hjälpsam mot varandra och att man inte tränger sig före i en kö! Men … nu finns det ju andra människor i Ann-Britts omgivning som inte tänker likadant … Hur agerar man då? Hur gör man för att inte bli överkörd och utnyttjad?

Läs boken så får du veta! 

Ha en trevlig helg!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln